Skip to main content
sidst rettet: novenber, 2023

Handelsbetingelser

 • Ordrebekræftelse / Betaling: Vi fremsender ordrebekræftelse / faktura, når vi har modtaget bestillingen, hvorefter De i løbet af 14 dage sender postanvisning eller check på beløbet, samt Deres evt. rettelser. Vi påbegynder produktionen så snart vi modtager Deres bestilling.

  Størrelse: Den opgivne størrelse er et ca. mål, hvor vi kan justerer stenens størrelse et par cm op og ned, så vi får den bedste helhed ud af mindesten, dekoration og inskription.

  Inskription: Navne og datoer laves således, at der bliver plads til et navn på hver sten, med mindre andet aftales. Påsætning af bogstaver er indkalkuleret i mindestenens pris.

  Individuelle mindesten: Hvis De har specielle ønsker, med hensyn til hvorledes stenen skal se ud, kan De sende os en tegning og / eller en beskrivelse af den. Vi vil da sende dem et tilbud og evt. et billede.

  Emballage: Emballage bliver faktureret.

  Leveringsbetingelser: Stenen bliver frit leveret hos KNI, Grønlandshavnen i Aalborg. Fragten fra Grønlandshavnen til Dem sker for Deres regning og risiko.

  Natur variationer: Sten er et naturprodukt, derfor vil der være variationer i farve og struktur. Billederne angiver kun i almindelighed stenens farve og karakter.

Leder du efter noget specielt?